​Bliv rask, fordi det ikke er sjovt at være syg

 ​Bliv rask, fordi det ikke er sjovt at være syg

Andre behandlinger​

​Former for behandling:

​Der er den almindelige krops-akupunktur, som nok er den form alle kender. Den består i at der bliver sat nåle i forskellige akupunktur punkter, for at oprette balancen i kroppen. Man kender det fra TV. F.eks. viste man i 1960'erne hvordan man kunne operere uden bedøvelse, ved blot at bruge akupunktur til at lede smerterne væk ved operationerne.

Så er der øre-akupunktur, hvor der behandles i selve øret - både med nåle, laser og el-terapi.

Kopping, eller som vi siger her i vesten, "vacuumterapi" - hvor der behandles med nogle forskellige former for "sugning" eller "undertryk" for at påvirke akupunktur-punkterne.

Moxabehandling er en form for varmeterapi, hvor man opvarmer et akupunktur-punkt med en rulle af sammenpressede urter.

Derudover er der masser af andre former for akupunktur-systemer som både kan og bliver anvendt til at gøre det bedste for vores patienter. Blandt de der oftest anvendes her i vores klinik, kan nævnes ECIWO, NPSO, NADA, "wrist and angle", auriculoterapi, laser-akupunktur, akupress, Abdominal-akupunktur, parallel-akupunktur skalp-akupunktur, mikroblødning og el-akupunktur.

Blødning, microblødning.

Faktisk er der mange der har stor glæde af at få trukket lidt blod ud på specielle akupunktur-punkter, og man bruger samme type nål som en sukkersyge patienter bruger når de tjekker deres blod.

Der er to måder hvorpå man bruger denne form for akupunktur - den ene er at man kun skal have en enkelt lille dråbe blod ud, som så skal forblive på stedet for at størkne. Denne metode kaldes for mikro blødning (forkortet mb). Denne mb bruges til at trække hede ud af kroppen.

Når man f.eks. har eksem eller feber, har man efter kinesisk opfattelse hede i kroppen, og ved at lade en lille dråbe blive på oversiden af huden, og derved skabe kontakt til det indvendige blod (det er stedet hvor hede tilstanden opholder sig), er det som at åbne et vindue hvor man kan få varmen ud igennem.

Ved den anden form for blødning trækker man simpelthen 10 - 30 dråber blod ud på nogle special-punkter der kan skabe en ny blodstilførelse til det omgivende væv, og det kan bl.a. afhjælpe problemer med døde områder hvor der ikke er blod-gennemstrømning nok. Man kan få følelsesløse områder til at live op igen.

Jeg blev undervist af en professor i Kina som fortalte os hvordan vi kunne få folk til at se ca. 10 år yngre ud, netop med denne metode, jeg har dog ikke testet det.​

Der findes mange former for ”microsystemer” inden for akupunktur verdenen, og her kan man se et system som jeg bruger i klinikken hver dag, det hedder abdominal akupunktur, fordi man sætter nåle i maven, og den grønne tegning på mave som man kan se på billedet her, er næsten som en skildpadde hvor hovedet er øverst, og arme og ben ligger helt ude i siderne, men så læg mærke til at nederst går der noget ned som en hale, dette er dog vores lændehvirvler.

Netop lænden er der hvor mange har problemer, og mange finder det svært at ligge på maven for at blive behandlet, men det skal man ikke hvis man bruger abdominal akupunktur, for her ligger man på ryggen og får nåle i maven.

Jeg har fjernet over 95 % (er dog ikke dokumenteret) af de diskosprolapser i lænden, som mine patienter er kommet med, samt div. Problemer i lænden inkl. iskias smerter.​

Adresse:

Akupunktur-klinikken I Rønne v/Bjarne Krog

Borgmester Nielsens Vej 58
​3700 Rønne

CVR: 34962456

​Åbningstider:

Mandag og onsdag: 14:00 - 17:00

Tirsdag og torsdag: 09:00 - 13:00

Fredag: Holder dog åbent nogle fredage 

Ring for tidsbestilling

Weekend: Lukket

Telefon:

20 31 19 83

​E-mail:

av@avav.dk