​Bliv rask, fordi det ikke er sjovt at være syg

 ​Bliv rask, fordi det ikke er sjovt at være syg

Om Bjarne Krog​

Navnet er Krog, Bjarne Krog, jeg har dog haft navnet Bjarne Krog-Hansen.

Jeg kommer fra Jyllinge, hvor jeg blev uddannet mure, fik eksem så jeg tog en masse ufaglært arbejde, og i 1986 blev jeg healet og fik straks øjnene op for den alternative verden, tog nogle kurser i healing og aura læsning i min fritid.

Så i 1988 fandt jeg ud af at man kunne tage akupunktur kursus i Danmark, og jeg startede med at tage øre akupunktur kursus som jeg bestod, hvor jeg derudover købte "den store akupunktur bog" den eneste lære bog på Dansk dengang, lærte den udenad og behandlede venner og bekendte og blev dus med faget.​

I 1996 fik jeg så mulighed for at komme på det store kursus (krops akupunktur som jeg havde selvlært mig fra 1988)

Det starter med at man skal tage et kursus for at have viden om kroppens anatomi, samt viden om sygdomme og symptomer derpå, som hedder "anatomi og sygdomslære", det tager et år hvor man er på skolebænken en dag om ugen igennem et år.

Derefter kan man så komme på akupunkturkurset som tager 2 år, men da jeg jo havde lavet akupunktur i små 8 år i min fritid, fik jeg lov til at tage de 2 kurser samtidigt, fordi det jeg havde læst i den indkøbte bog, var det samme som jeg man skulle lære det første år.

Så følte jeg mig mere sikker på min kunnen, og dengang skulle man have en læge som skulle sige god for en, og tjekke op på at man fulgte div. regler, og da det var på plads, åbnede jeg en klinik først i Åkirkeby, siden i Østergade i Rønne, og så fik jeg et godt kundegrundlag og flyttede hertil BRGM. N. VEJ 58​

Efter jeg blev færdig uddannet har jeg taget næsten alle kurser der er inden for akupunktur, har været på kursus i 2 år for at lære om Kinesisk urtemedicin, og for at blive bedre end hvad kurset kunne, gik jeg også hos en Englænder der er bosat her i Danmark for at lære mere om blandingen af akupunktur og urter.

Jeg har været i Kina i 1999 på et universitet i Nanjing hvor jeg arbejdede på et hospital under professor Wenlei Qiao, som viste sig at være en af de bedste Kinesiske Akupunktør professorer.

​Jeg har siden hen haft Qiao i min klinik 3 gange i en uge af gangen, hvilket var meget lærerigt at få ene undervisning af verdenens bedste i en uge af gangen, med 3 års mellemrum.

Jeg fik Qiao til at lave nogle kurser i forlængelse af hendes besøg her i klinikken, som jeg også deltog i. Vi fik kurser i Fertilitetsbehandling, ansigts lammelser, parkinsons, angst og depressioner.

Qiao er den akupunktør professor som man i Kina bruger til at teste og udvikle nye akupunktur systemer, så som "wrist and ankle terapi" og "abdominal acupuncture" som jeg nu bruger meget i klinikken.​

Jeg rejste ofte rundt i Danmark fra 1997 til 1999 for at besøge andre akupunktører og lære smarte metoder til at behandle af dem, og deres måder at køre en klinik på, og så er det man finder sit eget leje for hvordan man skal arbejde.

Af andre gode kurssuser jeg har taget kan nævnes, John Boels øjn akupunktur som er et system hvor man behandler specielt AMD, men kan også bruges til alle andre lidelser et system der nu er kommet til at hede aku-nova. Se deres hjemmeside HER.

Parallel akupunktur Hos Hugo Nielsen som jeg stadig bliver bedre til, med god undervisning via nettet (Skype), som går ud på at rette op på alle kroppens energier via nogle punkter på tæerne, se evt. hni.dk

Selv om at jeg har taget kursus i Kinesisk øre akupunktur i 1988 valgte jeg også at tage kursus i Fransk øre akupunktur, en anden form for akupunktur som er langt fra den Kinesiske og alligevel ligger næsten alle punkterne helt ens.

I den forbindelse tog jeg kursus i Posturologi, af en Franskmand der hedder Nogier i 2004, samt af en Dansker der lavede kursus på Dansk og meget forenklet og forståeligt. Posturologi er læren om menneskets postur/positur/position/ eller et mere almindeligt ord; krops stilling. Her bruges der meget øreakupunktur, samt nogle indlæg i sko eller magneter.

Og mange flere kurser er det blevet til, YNSA, ECIWO, AKU 2000 (som har fået nyt navn og nu hedder AcuNova), BLEEDING og kurser som jeg bare har taget til at finde de små guldkorn, som der altid vil være på et kursus.​

Kontakt mig for at bestille tid

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Ring til mig på 20 31 19 83 eller send en e-mail til ​av@avav.dk. Du kan også benytte dig af kontaktformularen herunder - så vender jeg tilbage hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Som medlem af Praktiserende Akupunktører, og RAB skal man have opdateret sin viden eller videre uddanne sig løbende.

RAB er en Registrering af Alternative Behandlere, som varetages af en forening, som sørger for at tjekke at ens uddannelse er rigtig, samt tjek af ens opdatering af viden om (i det her tilfælde) akupunktur, tjekke op på om man har sit førstehjælps kursus opdateret, og at man KUN bruger engangsnåle, og har en god sterilteknik, og at man har en patientforsikring og ellers følger Dansk lovgivning.

Adresse:

Akupunktur-klinikken I Rønne v/Bjarne Krog

Borgmester Nielsens Vej 58
​3700 Rønne

CVR: 34962456

​Åbningstider:

Mandag og onsdag: 14:00 - 17:00

Tirsdag og torsdag: 09:00 - 13:00

Fredag: Holder dog åbent nogle fredage 

Ring for tidsbestilling

Weekend: Lukket

Telefon:

20 31 19 83

​E-mail:

av@avav.dk