​Bliv rask, fordi det ikke er sjovt at være syg

 ​Bliv rask, fordi det ikke er sjovt at være syg

Klinikken​

​Klinikken ligger på Borgmester Nielsens Vej 58, lige i buslommen som på google-map kaldes "Rådhuspladsen" ja fornem adresse. Grunden til dette er jo nok at det ligner en plads og den ligger lige over for Landemærket som går op til rådhuset.

Parker gerne på Ystadvej, der er to pladser helt oppe af huset, ellers hvis man ikke er så godt gående så kan man køre ind i buslommens højre side, og parkere så der stadig kan komme en bil forbi, samt at man ikke holder så fortovet et spærret, så er man næsten ud for lågen ind til klinikken, hvor der også er en rampe til kørestole.

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Ring til mig på 20 31 19 83 eller send en e-mail til ​av@avav.dk. Du kan også benytte dig af kontaktformularen herunder - så vender jeg tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kom bare inden for, og hvis døren skulle være låst så ring på begge ringklokker.

Stil gerne skoene og vent i det lille venterum til venstre.​

​Jeg sidder nok herinde på kontoret hvis jeg ikke lige er inde i et af mine mange behandlingsrum.

​Der er rum til lidt af hver, her et hvor dem der helst vil sidde op kan blive behandlet, hvor dder også er en massagestol.

​Længere fremme er der et rum som mest bruges til patienter som ikke kan komme op på en høj brisk, for en af de 2 brikse jeg har som kan hejses op og ned står i det rum her, hvor der også er en ekstra briks, hvis man er to der gerne vil ligge i samme rum, et "familie rum"

​Den anden briks der kan hæve og sænkes står her bag disse skillerum af træ og papir.

Briksen bruges sjældent, da der ikke er megen plads til mig at gå rundt på ellers er det et ok rum at ligge i.

De to sidste rum er dem der er mest i brug, lamperne man kan se hænge fra loftet er TDP lamper, som har en (videnskabelig bevist) helbredende virkning på mange lidelser.

Jeg bruger dem altid når jeg behandler med "abdominal akupunktur" som jeg har gode tilbage meldinger fra med hensyn til diskosprolaps og andre ryglidelser, det vil sige man kan ligge på ryggen og kun få nåle i maven (mave = abdomen, derfra Abdominal) og så skal TDP lampen henover for at hjælpe nålene.​

Ja der er en lampe der ikke er en TDP lampe, det er en alm. "griselampe" eller "kyllingelampe" som man får over fødderne, for som man ved, fryser man på fødderne så fryser man på hele kroppen, og hvis jeg kan holde dine fødder varme, kan du bedre holde varmen uden at du skal have et tæppe over nålene, som nok kan mærkes som meget ubehageligt.​

Adresse:

Akupunktur-klinikken I Rønne v/Bjarne Krog

Borgmester Nielsens Vej 58
​3700 Rønne

CVR: 34962456

​Åbningstider:

Mandag og onsdag: 14:00 - 17:00

Tirsdag og torsdag: 09:00 - 13:00

Fredag: Holder dog åbent nogle fredage 

Ring for tidsbestilling

Weekend: Lukket

Telefon:

20 31 19 83

​E-mail:

av@avav.dk