​Bliv rask, fordi det ikke er sjovt at være syg

 ​Bliv rask, fordi det ikke er sjovt at være syg

Behagelig og tryg behandling af diskusprolaps​

Hos Akupunktur-klinikken i Rønne på Bornholm tilbyder jeg tryg og behagelig behandling af diskusprolaps. Ved akupunktur mod diskusprolaps kan du ligge behageligt på ryggen, da behandlingen foregår ved at sætte nåle i maveregionen.

Behandlingen hedder ”Abdominal”, hvilket betyder mave. Energien fra de nåle der bliver isat på maveregionen - via mikrobiologiens metoder - bliver ført til det behandlings nødvendige område. Energien bliver hjulpet med en slags varmelampe som hedder TDP lampe, som jeg altid bruger til diskusprolaps.

Hvad er en diskusprolaps?

En diskusprolaps er en udposning af diskus. Diskus er den båndskive, der ligger mellem ryghvirvlerne. En diskusprolaps kan trykke på både rygmarv og nerver og kan være meget smertefuld. Man får oftest diskusprolapser i nakken eller lænden.

Stor erfaring med akupunktur mod diskusprolaps

Jeg har behandlet mange prolapser siden 2000 med metoden ”Abdominal”. Jeg har fundet ud af, at der hvor jeg har den største succesrate, er ved behandling af diskusprolaps i lænden.

Metoden jeg bruger kan også bruges til behandling af arvæv i samme område, såsom ar efter en gammel operation eller efter et traume. 

Det kræver et behandlingsforløb på et sted imellem 8 og 16 behandlinger. De første 2-3 uger, to gange om ugen, derefter en gang om ugen.

Denne form for akupunktur, ”Abdominal”, bruges også til mange andre former for lidelser, og selvom det er en fantastisk behandlingsmetode, plejer jeg også altid at benytte TCM, som er den oprindelige form for akupunktur. 

Bestil tid til behandling af diskusprolaps i dag

Vil du have en tryg behandling af din diskusprolaps eller har du spørgsmål? Kontakt mig i dag på telefon 20 31 19 83 eller send en mail til av@avav.dk.​ Du kan med fordel også benytte kontaktformularen herunder - så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse:

Akupunktur-klinikken I Rønne v/Bjarne Krog

Borgmester Nielsens Vej 58
​3700 Rønne

CVR: 34962456

​Åbningstider:

Mandag og onsdag: 14:00 - 17:00

Tirsdag og torsdag: 09:00 - 13:00

Fredag: Holder dog åbent nogle fredage 

Ring for tidsbestilling

Weekend: Lukket

Telefon:

20 31 19 83

​E-mail:

av@avav.dk